Commercial Projects

Perkins and Will

Main Contractor:

ISG

Architect:

Perkins & Will

Location:

White Chapel, London

Scope of Works

16m Long reception desk, door sets, fabric pin board screens, client lounge units, pantry, storage units, desks, shelves, island unit, coat cupboards, wall panelling, staff café area, mail room units and benches.

Project Overview

Designed by Perkins and Will, their new office space is a showcase of the companies work and brings together all of their London based employees to a single floor. It is designed as an open plan, flexible working space that allows for optimum knowledge sharing and represents their own values.

Our newly designed office is aligned with our own values and will allow us to practice what we preach.

Jack Pringle, Managing Director & Principle