Commercial Projects

Aviva Project Swan

Main Contractor:

Como

Architect:

TTSP

Location:

St Helen’s

Scope of Works

Acoustic wall panelling, tea points, lift lobby glass panelling, timber slatted ceiling, doorsets, auditorium framework to tiered seating, reception desks, bench seating and back painted glass.

Project Overview

The 23-storey skyscraper accommodates the London Headquarters of Aviva. It is one of only four high-rise buildings in London using a top-down engineering design where the lower office floors are suspended from above rather than supported from below. The project involved extending the floor space of the ground and mezzanine levels to align with the upper floors, as well as replacing the cladding and glazing.

TMJ’s Project Management was particularly pro-active, along with their design team.

John Kemp - Senior Project Manager